Partners & Trainers

Partners

Jovidad Els Teune

Diversologisch Robert Teune

Edwin van Vendeloo

Trainers

Antonie Boom

Eigenaar van Facet trainingen; is opgeleid als psychomotore therapeut. Heeft daarnaast de opleiding organisatiepsychologie gevolgd. Bijscholingen: Heijkoop, Triple C, Transactionele Analyse. Is op dit moment bezig met de opleiding stressmanagement bij Psychodidact.

Facet trainingen:  Agressiepreventie en -hantering, Train de trainer agressie, Omgaan met eigen spanning, Teambuilding/Teamverbetertraject, Van Leiden naar Begeleiden/Training Interactie. Is naast het trainen ook werkzaam als casemanager/consulent voor het CCE (meer lezen over casemanagement zie: over ons)

Jolanda Buurkes

Trainer en coach. Facet training: agressiepreventie en -hantering en Samenwerken in de Driehoek. Daarnaast coach voor zowel individuele coachtrajecten als teamcoaching. Heeft coachopleiding gevolgd bij Coachboulevard. In nov 2016 ST!R geregistreerd. Jolanda heeft jarenlange ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, zowel in de rol van persoonlijk begeleider als in de rol van manager. 

Kim Gillissen

Eigenaar Gillissen Coaching & Training; ervaring in de zorg, o.a. voor mensen met een verstandelijke beperking.
Facet training: Agressiepreventie en -hantering, Autisme basistraining, Autisme vervolgtraining, Onveilig gehecht.

Henri Heijink

Breed gespecialiseerd in agressiepreventie en -hantering, opvang en nazorg, train-de-trainer. Casemanager.
Facet training: Agressiepreventie en -hantering, Train de trainer agressie, Opvang en nazorg, Omgaan met eigen spanning, Vast Variabel Plan.

Mieke Hoenderboom

Orthopedagoog en gedragskundige; ervaren in werken en begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.
Facet training: Onveilig gehecht.

Ellen Klaassen

Ellen werkt als ergotherapeute bij Zozijn. Zij is gespecialiseerd in de diagnostiek, behandeling en het begeleiden van jonge kinderen en kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag (en hun systeem) met problemen in de sensorische informatieverwerking.
Facet training: Ellen verzorgt trainingen op het gebied van sensorische informatieverwerking.

Els Teune

Zelfstandig casemanager; ervaring op het gebied van clienten met moeilijk verstaanbaar gedrag, teamtraining en teambuilding, coaching en counseling, supervisie en intervisie.
Facet training: Belevingsgerichte zorg, Teambuilding/Teamverbetertraject, Training LVB. Els heeft de BeeldVormingsPicto ontwikkeld.

Robert Teune

Eigenaar Diversologisch, trainer, coach en consultant; eigenaar MediaLogisch, coach.
Facet training: Diversiteit, Intercultureel communiceren, Training Social Media in LVB zorg.

Alexandra van den Tillaard

Eigenaar AgoVit Training en Coaching; ervaring op het gebied van coaching, counseling, agressiepreventie en -hantering, voeding en beweging.
Facet training: Agressiepreventie en -hantering, Transactionele Analyse en Samenwerken in de Driehoek.